Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، علی خاکی، مدیر کل روابط عمومی طرح بین‌المللی مادران آسمانی در نشست خبری اعلام برنامه‌های طرح بین‌المللی مادران آسمانی که امروز 27 دی‌ماه در خبرگزاری فارس برگزار شد، با اشاره به اینکه تاکنون 8 دوره از این طرح برگزار شده، گفت: قرار است نهمین دوره طرح مادران آسمانی با بازدید و تقدیر از حداقل 30 هزار مادر شهید در تهران،‌ شهرستان‌ها و کشورهای محور مقاومت اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایام منتهی به ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر، اعضای وابسته ستاد این طرح به نیابت از فرزند شهید با تهیه هدیه و تندیس، روز مادر را به مادران تبریک می‌گویند. بزرگ‌ترین رویداد حوزه ایثار و شهادت کشور در طرح مادران آسمانی رقم می‌خورد؛ چرا که جمعیتی بالغ بر 30 هزار مادر شهید در طرح بین‌المللی مادران آسمانی تقدیر می‌شوند.

 مدیرکل روابط عمومی طرح ستاد بین‌المللی مادران آسمانی تصریح کرد: تمایز اول طرح بین‌المللی مادران آسمانی با طرح‌های دیگر اجرا شده در کشور آن است که هر طرحی که در ایران اجرا شود، ابتدا همایشی برای آن برگزار شده و مادر شهید را به محل اجرای آن همایش می‌برند. اما در طرح مادران آسمانی اعضای وابسته به ستاد این طرح به درب منزل مادر شهید رفته و روز مادر را به نیابت از فرزند شهید به مادر شهید تبریک می‌گویند.

وی در مورد تمایز دوم طرح مادران آسمانی با طرح‌های اجراشده دیگر در ایران گفت:‌ قاطبه اجراکنندگان طرح بین‌المللی مادران آسمانی، جوانان و هم‌سن‌وسالان شهدا و فرزندان شهید هستند، به‌طوری‌که گویی پسر آن مادر شهید روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر را به مادر شهید تبریک می‌گوید.از ابتدا تا انتهای طرح ستاد بین‌المللی مادران آسمانی، مردمی و خودجوش است ضمن اینکه ستاد پیگیری این طرح نیز کاملاً به صورت مردمی اداره می‌شود.

وی اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی، هیأت‌های مذهبی، دارالقرآن، گروه‌های جهادی، تشکل‌های و انجمن‌های دانشجویی و دانش‌آموزان به صورت آتش به اختیار این اقدام بزرگ فرهنگی را اجرا می‌کنند.

خاکی با بیان اینکه سامانه ثبت‌نام خادمین طرح بین‌المللی مادران آسمانی با آدرس www.arsh.ir امروز رونمایی می‌شود، گفت: هر شخصی در هر نقطه‌ای از کشور که بنا دارد در روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر این روز بزرگ را به مادر شهید تبریک بگوید، می‌تواند ضمن ثبت‌نام در این سایت، اسم و آدرس شهید بزرگوار را وارد کرده و ستاد بین‌المللی طرح مادران آسمانی هدایا و یادبودهای این طرح را آماده خواهد کرد و به نیابت از فرزند شهید تقدیم مادر شهید می‌کند.

 مدیرکل روابط عمومی طرح ستاد بین‌المللی مادران آسمانی افزود: انتهای بازه ثبت‌نام در طرح بین‌المللی مادران آسمانی 5 اسفندماه است. ظرفیت و برنامه‌ریزی لازم برای تقدیر از مادران شهدا بیش از 30 هزار نفر در ستاد این طرح وجود دارد و اگر ظرفیت بیش از این تعداد باشد، می‌توانیم این کار را انجام دهیم، ثبت‌نام‌کنندگان می‌توانند اسم و آدرس مادر شهید را در این سایت ثبت کنند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه رسمی طرح بین‌المللی مادران آسمانی فردا عصر (پنجشنبه)‌ در فرهنگسرای اشراق با حضور سردار نقدی معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.شعار طرح بین‌المللی مادران آسمانی عبارت است از در روز مادر، مادران شهدا را فراموش نکنیم.

خاکی ادامه داد: بخشی از خانواده‌های شهدا با مشکلات مختلف دست‌به‌گریبان هستند و شخصیت‌های کشوری و لشکری و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با حضور در منزل خانواده شهید از نزدیک با این مشکلات آشنا شده و امیدواریم برکات زیادی برای خانواده شهدا داشته باشد.

وی بابیان اینکه 10 کارگروه در ستاد بین‌المللی مادران آسمانی فعالیت دارند، گفت:‌ کارگروه بانک داده، کارگروه رسانه، کارگروه تبلیغات، کارگروه بین‌الملل، کارگروه مالی، کارگروه تشریفات، بخش از کارگروه‌های طرح بین‌المللی مادران آسمانی است.

مدیرکل روابط عمومی طرح ستاد بین‌المللی مادران آسمانی بابیان اینکه تقدیر از مادران شهدای کشورهای عراق، لبنان، سوریه و افغانستان به‌عنوان کشورهای محور مقاومت مدنظر کارگروه بین‌الملل طرح بین‌المللی مادران آسمانی است، گفت: تقدیر از مادران شهدای آتش‌نشان،‌ شهدای فاجعه منا، شهدای ترور، شهدای اقلیت، شهدای مرزبان، شهدای هسته‌ای، شهدای 8 سال دفاع مقدس، شهدای مدافعان حرم، بخشی از شهدایی هستند که قرار است از مادران آنها در این طرح تقدیر شود.

خاکی افزود: در اولین اجرای طرح مادران آسمانی موفق شدیم از 50 مادر شهید، در دومین اجرای طرح مادران آسمانی از 100 مادر شهید، در سومین اجرای طرح مادران آسمانی از 150 مادر شهید، در چهارمین اجرای طرح مادران آسمانی از 200 مادر شهید، در پنجمین اجرای طرح مادران آسمانی از 300 مادر شهید، در ششمین اجرای طرح مادران آسمانی از 1000 مادر شهید، در هفتمین اجرای طرح مادران آسمانی از 3000 مادر شهید، در هشتمین اجرای طرح مادران آسمانی از 1500 هزار مادر شهید و قرار است در نهمین اجرای طرح مادران آسمانی از حداقل 30 هزار مادر شهید تقدیر شود.

وی تصریح کرد: علاقه‌مندان به پیگیری اخبار طرح مادران آسمانی علاوه‌بر سایت www.arsh.ir می‌توانند به کانال تلگرامی این طرح به آدرس مادران آسمانی و صفحه اینستاگرام منتسب به طرح مراجعه کنند، ضمن اینکه شماره تلفن 02176700411آماده پاسخگویی است، همچنین خیرین می‌توانند کمک‌های خود را به ستاد طرح مادران آسمانی ارسال کنند.

مدیرکل روابط عمومی طرح ستاد بین‌المللی مادران آسمانی گفت: تقدیر از شهید بهنام میرزاخانی به‌عنوان یکی از شهدای آتش‌نشان، تقدیر از مادر شهید مصطفی احمدی روشن از شهدای هسته‌ای، بخشی از مادران شهدای شاخص بودند که در سال‌های گذشته انجام شد. سال گذشته صداوسیما همکاری خوبی با ما انجام داد و حتی برنامه خندوانه هم تصاویر و فیلم‌هایی را از بخش‌های مختلف ستاد مادران آسمانی تهیه کرد و علی مشهدی با حضور در منزل مادر شهید صفا و کیا، مظفری، از وی به نیابت از فرزند شهیدش تقدیر کرد.

وی گفت: با اینکه تاکنون به صورت رسمی سایت www.arsh.ir افتتاح نشده، اما تاکنون اطلاعات 200 شهید در این سایت ثبت شده است. به دنبال آن هستیم که فرهنگ تقدیر از مادران شهید را در روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر گسترش دهیم، ضمن اینکه این اقدامات فقط با کارهای مردمی موفق خواهد بود و تصدی‌گیری دولتی در این زمینه ناموفق است، ضمن اینکه به دنبال برقراری ارتباط با گروه‌های فرهنگی و فعال کردن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آنها هستیم و می‌کوشیم ارتباطات مردمی و تبادلات فرهنگی را با کشورهای مختلف حوزه محور مقاومت و داخل کشورمان با شبکه‌سازی توسعه دهیم.

خاکی تاکید کرد: سال گذشته در مجموع سازمان صداوسیما با همکاری با طرح بین‌المللی مادران آسمانی 45 دقیقه برنامه در بخش‌های مختلف به این ستاد اختصاص داد. همچنین با رایزنی‌های صورت گرفته و همکاری این سازمان با طرح مادران آسمانی قرار است که 3 شب منتهی به روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر یعنی 16، 17 و 18 اسفند، ویژه‌برنامه مادران آسمانی به صورت زنده پخش شود.

وی در پایان گفت: اخیراً ربات تلگرامی توسط ستاد طرح بین‌المللی مادران آسمانی طراحی شده که هر کسی که با مادر شهیدی دیدار کرده و هدیه‌ای به نیابت از فرزند شهیدش به وی اعطا کرد، می‌تواند با تهیه عکس این حرکت بزرگ فرهنگی را با ارسال به کانال تلگرامی پوشش دهد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۴۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهید عبدالرضا موسوی جانشین شهید  محمد جهان آرا در سپاه خرمشهر بود. این دو شهید بزرگوار تا پای جان برای حفظ شهرشان در هنگام تجاوز دشمن جنگیدند و همراه دیگر مدافعان خونین شهر مقاومت کردند.

چهارم آبان ۵۹ که خرمشهر سقوط کرد، همگی هم قسم شدند تا خاک میهن را از دشمن پس بگیرند، اما قسمت نبود هیچ کدام شان آزادی خرمشهر را در سوم خرداد ۱۳۶۱ ببینند. محمد جهان آرا در هفتم مهرماه ۱۳۶۰ در حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان در کهریزک تهران به شهادت رسید و موسوی نیز در ۱۷ اردیبهشت سال ۶۱ در جریان عملیات «الی بیت المقدس» و قبل از آزادی خرمشهر شهید شد.

به مناسبت سالگرد شهادت سردار شهید دکتر عبدالرضا موسوی، با فراهه عبدالخانی مادر و خاتون موسوی خواهر شهید گفت و گویی انجام دادیم.

بانو عبدالخانی مادر ۸۶ ساله شهید در بیان خاطراتی از آخرین ماه‌های حیات زمینی فرزندش می‌گوید: شاید دو یا سه ماه به شهادت عبدالرضا باقی مانده بود که هفته‌ای چند بار من را به گلزار شهدای آبادان می‌برد. آن زمان خرمشهر سقوط کرده بود و ما در آبادان حضور داشتیم.

مادر شهید ادامه می‌دهد: یکبار به عبدالرضا گفتم: پسرم! چرا این قدر من را به گلزار شهدا می‌آوری. جا‌های دیگری هم برای رفتن و سرزدن وجود دارد. در پاسخ گفت: "اینجا قطعه‌ای از بهشت است مادر جان! اینجا بهترین بندگان خدا آمریده اند. " دو یا سه ماه بعد خودش هم به شهادت رسید و پیکرش در همان گلزار دفن شد.

وی در بیان خاطره دیگری از فرزندش اظهار داشت: یک روز دیدم که عبدالرضا برمزار شهیدی قرآن می‌خواند. صوت بسیار زیبایی داشت. آن روز مرحوم همسرم (پدر شهید) همراه مان بود. گفتیم: عبدالرضا‌ای کاش بر مزار ما هم اینطور با صدای خوش قرآن بخوانی. گفت: نه من دوست دارم شما بر مزارم قرآن بخوانید. من و پدرش خیلی ناراحت شدیم. گفتیم تو جوانی، اما ما سن و سالی داریم. تو باید بمانی و حالا حالا‌ها زندگی کنی. ما برای تو آرزو‌ها داریم. اما عبدالرضا روی حرف خودش بود و می‌گفت روزی می‌رسد که ما برسر مزار او قرآن بخوانیم.

این مادر شهید می‌افزاید: پسرم در اواخر عمر زمینی اش مرتب به گلزار شهدا می‌رفت. خودش هم بوی شهدا را گرفته بود. یک روز در گلزار شهدای آبادان دیدم عبدالرضا کنار مزار شهید گمنامی ایستاده و در فضای خالی کنار مزار شهید، چوبی را به زمین فرو می‌کند. جلوتر رفتم و دیدم در آن فضای خالی کنار قبر شهید گمنام، مرتب این چوب را فشار می‌دهد. پرسیدم: چرا همچین کاری می‌کنی؟ گفت: اینجا محل دفن من است. زمانی که شهید شدم، من را اینجا دفن می‌کنند.

بانو عبدالخانی ادامه می‌دهد: آن زمان هنوز خرمشهر آزاد نشده بود و به حتم اگر خونین شهر آزاد می‌شد و به شهرمان برمی گشتیم، به حتم او را در خرمشهر دفن می‌کردند. چون شهر ما آنجا بود. اما انگار به دل پسرم برات شده بود که قبل از آزادی خرمشهر به شهادت می‌رسد و پیکرش را در همین گلزار شهدای آبادان دفن می‌کنند. اتفاقا همین طور هم شد و پسرم چند روز قبل از آزادی خرمشهر به شهادت رسید و پیکرش را در جایی دفن کردند که خودش نشان داده بود.

خاتون موسوی خواهر شهید نیز از قول مادرش اظهار می‌دارد: چند ماه قبل از شهادت عبدالرضا، به خاطر علاقه و جایگاه بسیار بالایی که در خانواده داشت، می‌خواست همه را خصوصا مادرمان را آماده شهادتش کند؛ لذا زیاد مادرمان را به گلزار شهدا می‌برد و برسر مزار آنها قرآن می‌خواند و از مقام شهدا برای مادر می‌گفت. همه اینها به خاطر این بود که پدر و مادر را آماده شهادتش کند.

خواهرشهید بیان می‌دارد: مادرم قضیه چوبی را که برادرم در محل دفنش به زمین فرو برده بود را تعریف کرد. روز دفن عبدالرضا، این چوب درست بالای مزارش بود. ما آن چوب را می‌دیدیدم و به کرامت این شهید بزرگوار پی بردیم که چطور مدتی قبل از شهادتش، محل دفن خودش را نشان داده بود. مادر می‌گوید وقتی که من چوب را بالای مزار پسرم دیدم، همانجا فهمیدم خدا نگاه بسیار خاصی به او دارد.

خواهر شهید می‌افزاید: سال ۱۳۵۵ شهید عبدالرضا موسوی در رشته پزشکی در کل ایران نفر اول شد و همچنین نفر اول اعزام به خارج از کشور بود. این شهید بزگوار سرشار از نبوغ، استعداد، هوش، ذکاوت، پشتکار، تقوا، تواضع، مدیریت، مسولیت پذیری و البته خلوص محض بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مادر شهیدان «جوینی» به فرزندان شهیدش پیوست
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس آغاز به کار کرد
  • ننه گلبهار دوستت داریم
  • پدر شهید جاویدالاثر علی اربابی آسمانی شد
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • شهادت نوزاد نجات یافته از شکم مادر شهید + فیلم
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد